Importeren uit Vietnam

we leveren 4 services:

  • sourcen (sourcing)  en inkopen van "Vietnam made" producten:

Sourcen is het zoeken naar de juiste leverancier voor uw specifiek product. We gebruiken hiervoor een simpel sourcing proces. (3 stappenplan). Na het bezoeken van de fabriek op locatie en sampling kan overgegaan worden tot de daadwerkelijke inkoop en inkoopbegeleiding. Hierbij hoort natuurlijk ook een uitvoerige kwaliteitscontrole voor het verschepen. Het laatste traject , het transporteren naar uw locatie in Nederland kunnen we ook voor uw regelen, met onze vaste forwarder Ael-berkmann

  • het fabriceren van innovatieve, custom made producten.

Met behulp van ee aantal vaste partners produceren we OEM of "custom made" producten. Dit zijn o.a meubilair, mallen en kleding of textiel, maar ook matrijzen voor kunststofspuitgieten of het maken van houten speelgoed!

Soms heeft U een idee dat eerst getest moet worden op een beurs of in een panel. Ook na de 3d cad design fase van een ontwerpburo wordt een re-eel 3d model of rapid prototype vereist voor verificatie, dan maken we gebruik van een van onze zuster bedrijven in China.

Het opzetten van merken en producten van a tot z

Heeft U een geniaal idee , maar u weet niet waar u moet starten? Onze consultants hebben ervaring in het opzetten en groot maken van merken en producten.

Denk Hier bij aan ( internationale) bescherming van uw product idee : het maken van modellen mock ups of prototypes mbv RP. Het technisch uitwerpen van producten of componenten in 3d cad

Denk aan het produceren in vietnam china of nederland. Het maken van matrijzen en spuitgieten

Natuurlijk doen we niet alles alleen--> Ons netwerk is groot . maar u heeft een aanspreekpunt..

We hebben ervaring in het helpen en opzetten van o.a deze merken:

Kidsnautique seaswing

Lucotoys houten speelgoed blokken ( lees hier de voordelen van lucotoys.)