Triple-c tooling & Plastics

 

Triple-c tooling & Plastics is een toonaangevende productiebedrijf met een mondiaal karakter, lees we hebben vestigingen in Nederland, en spuithiten in china of Vietnam, Onze uitgebreide  ervaring en state-of- the-art faciliteiten zorgen voor succes in elke fase van het kunststof spuitgietproductieproces. Wij richten ons op u, de klant,, techniek, technologie en innovatie om u een concurrentievoordeel  te geven in een wereldwijde markt .

 Met bijna 20 jaar ervaring op het gebeid van tooling en spuitgieten , wordt Triple-c tooling & Plastics nu erkend als een wereldwijde leider in tooling en kunststof spuitgieten productie. We werken samen met OEM's wereldwijd , in een breed scala van industrieŽn om eindproducten te verbeteren en de productiekosten te verlagen en  hun totale assemblage te evrlichten.

 

Triple-c tooling & Plastics gelooft  dat succes niet  alleen komt . Daarom werken we graag samen betrokke met elke klant, wat weer ongeŽvenaard concurrentievoordeel oplevert in de vorm van verbeterde kwaliteit ,  efficiŽntie en een grotere winstgevendheid

 

Onze investering en ervaring bevat de nieuwste kunststof spuitgieten productie technologieŽn op locaties in Nederland en China , om onze klanten concurrentievoordeel in elk project , waaronder horizontale en verticale kunststof spuitgieten , multi-shot moulding , ingegoten zorgen kleur , versieren in de matrijs ( IMD ) / in - mould labeling ( IML ) , overmolding , omspuiting , gas helpen gieten , etagematrijzen , robotica en automatisering en volledige secundaire en geÔntegreerde kunststof productie-activiteiten .

 

Aanvullende expertise en mogelijkheden op het gebeid van kunststof spuitgieten maar ook  het matrijs ontwerp en de mallenbouw omvat o.a klasse 100.000 clean room spuitgieten, grote onderdelen fabriceren, dunwandige plastic verpakkingen , complexe onderdelen en samenstellingen , metalen plastic conversie en contract manufacturing .

 zie ook onze website: kunststof spuitgietbedrijven voor meer voorbeelden.

Contact triple-c Plastics voor uw huidige of nieuwe toepassingen, en zo  beoordelen wij deze wat eruitgehaald kan worden  en  komen we met een voorstel!

Contact: info@vietnamimporteren.com